top of page

Hollywood Smile

A Hollywood Smile a legkedveltebb esztétikai fogászati eljárás lett, a legtöbben Törökországban vetik alá magukat ezen eljárásnak, hiszen itt kapod a legfejlettebb orvostechnikai beavatkozást . A Hollywood Smile divattá vált a világ minden pontján. Sokan, akik testesztétika beavatkozásra érkeznek az országba, egyéb beavatkozások mellett a Hollywood Smile eljárást is kérik, hogy mosolyuk hibátlan és vonzó legyen.

Sok más országban ez a folyamat nagy figyelmet kap, és népszerűsége egyre nő, így rengetegen utaznak Törökországba a beavatkozásért, összekötve a nyaralásukkal. Ezért ha vannak olyan pontok a mosolyodban, amin szeretnél változtatni, ha nem vagy megelégedve fogaid vagy arcod megjelenésével, ha olyan problémáid vannak, mint például a fogak törése, akkor azt javaslom, hogy használd ki ezt a trendet. A szakorvosok segítségével rövid időn belül megszabadulhat problémáitól, és gyönyörűen mosolyoghat újra!


Mi az a hollywoodi mosoly? A kozmetikai fogászat nélkülözhetetlen része . A Hollywood Smile-t, más néven mosolyesztétikát, érdekesebb, tisztább és egészségesebb megjelenés érdekében alkalmazzák a szájban. Köszönhetően annak, hogy számos fogesztétikai technikával és anyaggal alkalmazzák, és egyre népszerűbb, az emberek a fogesztétika helyett a Hollywood Smile szót kezdik előnyben részesíteni.


Miért van szükségünk kozmetikai fogászati ​​kezelésekre? Mindennapi életünk során sokféle tulajdonsággal rendelkező tápanyagot fogyasztunk. Szinte az összes általunk fogyasztott tápanyag különbözőképpen károsítja fogainkat. Némelyikük a fog színének romlását okozza, míg mások a fog szerkezetének romlását okozzák, például szuvasodást okozva. Mindezek az eredmények, sajnos a mosolyunkra irányulnak. Ilyenkor hiába végezzük rendszeresen a szájápolást, sajnos az nem elegendő. A betegek gyakran fordulnak esztétikai fogászati ​​kezelésekhez e hiányosság miatti kényelmetlenségük miatt.


Mik azok a tényezők, amelyek meghatározzák a fogászati ​​esztétikát? Ahhoz, hogy a fogesztétika hatékony legyen, sok paramétert kell megadni. Az egyik legfontosabb tényező a fogak meghatározott arány szerinti méretezésének folyamata. A fogak között nem lehet hézag. Az ínynek szimmetrikusnak és egészségesnek kell lennie. A mosoly során a fogaknak optimális szinten kell megjelenniük.


Hogyan alkalmazzuk a hollywoodi mosolyt? A Hollywood Smile felhordásához használt anyagok porcelán vagy kompozit laminált anyagok. A fogak esztétikus megjelenése a mosoly kialakításával érhető el. Azon betegek esetében, akik a felhasználandó anyag típusát választják, a következő szakaszokat kell követni:

  • Meghatározzuk a fog és az állkapocs szerkezetét, és méréseket végzünk.

  • Az ideális fogforma modellezése és létrehozása számítógép segítségével történik.

  • Ezeket a modelleket 3D nyomtatók és szakértő laboratóriumi technikusok készítik.

  • A páciens által elkészített és jóváhagyott fogkoronákat a fogorvosok egyetlen kezelés alatt helyezik el, és a beavatkozás befejeződik.


A Hollywood smile személyes eljárás? A mosoly esztétikai eljárásokat a személyre tervezték. Ennek legnagyobb oka, hogy egy olyan eljárásról van szó, amelyet az adott személy arcvonásainak és arcarányainak figyelembevételével végeznek. A legjobb dizájnt a személy ínyétől az ajakszínig sok részlet figyelembevételével alkalmazzuk, és az eljárást ennek a kialakításnak megfelelően alkalmazzuk.


Milyen problémákat old meg a Hollywood smile? A mosolytervezési eljárások a megjelenés javítása mellett egyes egészségügyi problémákra is megoldást nyújtanak. E problémák közül a legfontosabb a fogak deformációja. A deformált fogak egészséges megjelenést kapnak a Hollywood Smile után. Remek megoldásként használják rosszul illeszkedő fogak esetén is. A fogak alaki és szerkezeti rendellenességei teljesen megszűnnek. A fogak színének jelentős változása mellett az íny egészségi állapotuk javításában is fontos szerepet játszik. Ezzel egyidejűleg ezzel a kezeléssel a törött vagy megrepedt fogakat is helyreállítják, és kiegészítik a hiányzó fogakat. Az általunk említett problémákon kívül a Hollywood Smile számos más problémára is megoldást kínál. Ezen okok miatt vált szükségessé.0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page