top of page

ESTEWORLD KLINIKA

Az Esteworld 2003-ban nyitotta meg első klinikáját, és azóta is folyamatos növekedésnek és fejlődésnek örvend. Az Esteworld 18 éve garantálja a minőséget azzal, hogy csak a legjobb sebészekkel és orvosokkal, a legjobb felszereléssel dolgozik. Az Esteworldnél szakembereink mindig mindent megtesznek Önért. 

Az Esteworld Medical Group mindenhol szépséget nyújt – a világ több pontján is – az Esteworld Medical Group örömmel terjeszti ki kozmetikai és egészségügyi szolgáltatásait a világ 4 sarkára.

Jelenlétünk a világ kulcsfontosságú desztinációiban – Isztambul, Dubai, London, Berlin, New York – lehetővé tette számunkra, hogy a hajbeültetés, a kozmetikai sebészeti kezelések és az orvosi turizmus területén is teret nyerjünk, így több ezer nemzetközi beteg részesülhessen első osztályú kezelésben megfizethető áron! ​ Valóban multidiszciplináris kozmetikai sebészeti központként a világszínvonalú, integrált egészségügyi ellátási rendszeren belül, arra törekszünk, hogy a széles körű, innovatív megközelítéseket ötvözzük a magas színvonalú betegellátással.

Hajbeültetési, kozmetikai sebészeti és bőrápoló csapatunk tapasztalt egészségügyi szakemberekből áll – köztük hajrestaurációs szakemberek, plasztikai sebészek, arcplasztikai sebészeti szakemberek, bőrgyógyászok, kozmetikai fogászati ​​szakértők és támogató személyzet –, akik készen állnak, hogy mindenben segítsenek. megjelenési céljaidat.

Pácienseink haj-, arc-, mell- és testkezelési eljárások széles kínálatából, a legfejlettebb plasztikai sebészet és hajrestaurálási lehetőségek közül választhatnak, beleértve a robotos hajátültetést, haj autoklónozást, mellimplantátumot, arcplasztikát, orrműtétet, zsírleszívást.

HAAR_STICHTING.png

AS FEATURED ON

TUV.png
ISHRS.png
iso-9001.png
3631458.png
bottom of page