top of page

Deep plane arcplasztika


Az életkor előrehaladtával az arcuk megváltozik. Ennek sokféle formája lehet. Az öregedés ráncokat, beesett arcot, megereszkedett állkapcsot stb. eredményezhet. Ha a páciens aggódik ezek miatt, és vissza akarja forgatni az idő kerekét és fiatalos, üde megjelenésre vágyik, több lehetőség is van. Az egyik és legjobb, a deep plane arcplasztika.


Különféle arcplasztikai lehetőségek állnak rendelkezésre, de a mélyreható (deep plane) arcplasztika a legjobb az öregedés jelei ellen. Segít meghatározni a vonásokat, és rugalmasabb és feszesebb bőr megjelenését kelti. Azok, akik a drámaibb felfrissítésre vágynak, általában elégedettek lesznek egy mélyreható arcplasztikával.


Deep plane arcplasztika után kontúros állkapocsvonalra, feszesebb nyakra, sima felületre, ahol korábban a ráncok voltak, feszesebb bőrre és kifinomult arcvonásokra számíthatunk, amelyek fiatalosabb megjelenést kölcsönöznek az arcnak.



Deep Plane Facelift kontra hagyományos arcplasztika:

A mélysíkú arcplasztika során alkalmazott bemetszések kisebbek, mint a hagyományos arcplasztika esetében. Azonban könnyedén felszabadítja és megemeli az arc mély kötőszöveteit és izmait a száj és az állkapocs redőiben.

A mélyreható arcplasztika az állkapocs vonalának hátulsó részénél kezdődik, és felfelé a szemzugig, ahol a lágyrészek ereszkedni kezdenek.

A mélysíkú arcplasztika négy szalagot szabadít fel, amelyek rögzítik a kötőszövetet és az izmokat. Ez biztosítja az arc újraszuszpendálását, hogy természetes, mégis drámai javulást hozzon létre. A hagyományos arcplasztika nyújtja az arcot, mivel a szalagok a helyükön maradnak, csak a bőr kerül meghúzásra, A mélysíkú arcplasztika valójában biztonságosabb, mivel a bőrfelület vastagabb marad, hogy csökkentse a bőrsérülések vagy a nekrózis kockázatát.


Kinek jó a Deep Plane Facelift?

Az 50-es, 60-as és 70-es éveikben járó nők és férfiak számára előnyös lehet a mélyreható arcplasztika.

Az arcplasztika megkereséseknek leggyakoribb okai közé tartozik:

  • Korai ráncok csökkentés

  • Bőr rugalmasságának visszaszerzése

  • Az általános megjelenés javítása

Számos oka van annak, hogy az emberek a kozmetikai eljárások mellett döntenek. Néha ezeket az eljárásokat azért hajtják végre, hogy valaki jobban érezze magát és jobban nézzen ki. Más esetekben traumás sérülés után plasztikai műtétre lehet szükség.


Mit kínál egy Deep Plane arcplasztika?

A mélyreható arcplasztika fő előnyei közé tartozik a fiatalabb megjelenés, a nagyobb magabiztosság, a simább bőr és a zsír újraeloszlása.

Az életkor előrehaladtával az arc szerkezete megváltozik, mivel a bőr kevésbé rugalmas. Mélysíkú arcplasztika helyreállíthatja az arc volumenét, korrigálhatja a lógó szemeket, és újraeloszthatja a zsírt a fiatalosabb megjelenés érdekében.

A mélysíkú eljárás sima és feszes arcot és nyakat hoz létre anélkül, hogy természetellenesnek tűnik.


Ha arcplasztikán vagy bármely más plasztikai beavatkozáson gondolkodsz és szeretnél bővebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról, keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!




1 hozzászólás

1 Comment


Evelynn
Evelynn
Aug 23

Nemrég fedeztem fel a Weiss Bet , és kellemesen megleptek a funkciói. A Bitcoin gyors és problémamentes befizetésének lehetősége nagy előny volt. A platform a játékok széles választékát kínálja, köztük néhány kiváló nyerőgépes opciót és egy élő kaszinót, amely szinte olyan, mint az igazi. Az élő kaszinó interaktív funkciói és a streamek minősége sokat hozzátett a játékélményemhez.

Like
bottom of page