top of page

BBL, vagyis a Bruzilian Butt Lift - minden, amit tudni akartál róla!

A BBL a Brazilian Butt Lift rövidítése, amely egy népszerű plasztikai eljárás, amelynek célja a fenék alakjának és méretének javítása. Az utóbbi években jelentős népszerűségre tett szert, köszönhetően annak, hogy kiemelkedőbb és domborúbb feneket lehet vele elérni.


A brazil fenékemelési eljárás:

A brazil fenékemelést két fő lépésben hajtják végre:


1. Zsírleszívás:

Az első lépés a zsírleszívás, ahol a sebész

eltávolítja a felesleges zsírt a test azon területeiről, ahol sok zsír

található, például a hasról, az oldalakról, a combról vagy a hátról. A kivont zsírt ezután centrifugálják és előkészítik a fenékbe való visszatöltéshez.

Az Esteworld-nél nem átlagos zsírleszívást alkalmazunk, hanem a vaser liposuction technikát, melyről bővebben ITT olvashatsz!


2. Zsír visszatöltése:

A második lépésben az előkészített zsírt óvatosan fecskendezik be a fenék meghatározott területeire, hogy javítsák azok alakját és méretét. A sebész stratégiailag helyezi el a zsírt, hogy teltebb, emelkedettebb, kontúrosabb megjelenést hozzon létre. A páciens saját

zsírjának felhasználásával a Brazil Butt Lift természetesebb eredményt kínál az implantátumokhoz képest! Orvosaink csak és kizárólag oda töltik vissza a zsírt, ahol eleve zsírszövetek vannak.



A Brazil Butt Lift előnyei:

Természetes hatású az eredmény:

Mivel az eljárás a páciens saját zsírját használja, az eredmények természetesebbnek tűnnek, mint a szintetikus implantátumok.


Továbbfejlesztett testkontúr:

A zsírleszívás nem csak a fenéket emeli ki, hanem javítja a donor területek kontúrját is, ami arányosabb és harmonikusabb alakot eredményez.


Minimálisan invazív: A fenékimplantátumokhoz képest a Brazil Butt Lift kevésbé invazív, mivel az implantátum behelyezése helyett zsírleszívást és zsírinjekciót foglal magában.


Ki alkalmas a BBL-re?:


A brazil fenékemelésre ideális jelölteknek:


- Legyen jó általános egészségi állapotban

- Legyen elegendő zsírfelesleg a donor területeken a zsírleszíváshoz

- Kívánj teltebb, gömbölyűbb fenékformát

- Ismerd meg az eljárást, a kockázatokat és a helyreállítási folyamatot

- Legyen reális elvárásaid az eredményekkel kapcsolatban

- A brazil fenékemelést fontolgató betegeknek alapos konzultáción kell részt venniük egy okleveles plasztikai sebésszel, hogy eldöntsék, alkalmasak-e a jelöltekre, és megvitassák esztétikai céljaikat és aggályaikat.



További kérdéseid vannak?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és gyere el ingyenes konzultációnkra!







0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page