top of page

Vaser Liposuction Zsírleszívás

A kezelhetetlen zsír és a zsírlerakódás eltávolítása a karcsú és vonzóbb megjelenésért!

MI AZ A ZSÍRLESZÍVÁS?

A törökországi zsírleszívás egyszerűségéről és alacsony gyógyulási idejéről ismert. Az esztétikai orvoslás fejlődésével a zsírleszívás egy egyszerű, nem sebészi eljárássá vált, amelynek során a test bizonyos területein felhalmozódó nehezen kezelhető zsírt a „Vaser” nevű technikával távolítják el. A zsírleszívás nem specifikus a test egy bizonyos területére, mivel a test számos területéről, például a hasról, a combról és a nyakról eltávolítható a nehezen kezelhető zsír.

A zsírleszívás a legjobb megoldás arra, hogy az emberek olyan ideális testet kapjanak, amiről álmodnak, és megszabaduljanak az elhízástól, hogy a betegek a műtét után teljesen elégedettek legyenek testükkel.


Mitől az Esteworld a legjobb választás a zsírleszíváshoz?

Az Esteworld plasztikai sebészek tapasztalt, okleveles egészségügyi szakemberek, akik biztonságosan végezhetik el a zsírleszívást, hogy elérjék a kívánt eredményt. A törökországi zsírleszívás számos olyan területet kezelhet, ahol felesleges zsír rakódik le, ideértve a hasat, a csípőt, az "úszúgumikat", a combokat, a melleket, a nyakat, a karokat és a hátat.

A zsírleszívás más eljárásokkal együtt is elvégezhető, mint pl. mellkisebbítés , férfi mellkisebbítés , hasplasztika és mellemelés .

Az Esteworld azon kevés plasztikai sebészet egyike Európában, amely a VASER zsírleszívás néven ismert forradalmi technológiát alkalmazza. Ez a legújabb technológia a fejlett technikákban, amely ultrahang energiát használ a nem kívánt zsír szelektív megcélzására a sima, precíz eredmények érdekében, minimális állásidővel és gyors felépüléssel.

A VASER zsírleszívás másik előnye, amely megkülönbözteti a hagyományos testkarcsúsító technikáktól, a kiváló bőrfeszesítő hatása. Néhány héttel a törökországi VASER zsírleszívást követően bőre összehúzódik a kezelt területeken, így sima, feszes és természetes hatású lesz az eredmény.


Ki alkalmas a zsírleszívásra

A legjobb jelölt zsírleszívásra egy átlagos vagy valamivel átlag feletti testtömegű egyén.

  • Jó egészségben

  • Helyi zsírtartalmú emberek

  • Reális elvárások

  • Jó bőrrugalmassággal rendelkező emberek

  • Nemdohányzók


Zsírleszívás előtt

Egy hónappal a zsírleszívás előtt: hagyja abba az olyan gyógyszerek szedését, mint az aszpirin és az E-vitamin. Teljesen hagyja abba a dohányzást.

Egy héttel a zsírleszívás előtt: Teljes vérvizsgálat és szívműködés vizsgálat

Egy nappal a zsírleszívás előtt: Az orvos által meghatározott idő után ne fogyasszon ételt vagy italt. Csomagoljon be egy táskába kényelmes cipőt és bő ruhát.

Zsírleszívás reggel: Zuhanyozzon vagy fürödjön rendesen. Ne használjon arcápoló krémeket vagy testápolókat.


Mire számíthatunk a zsírleszívás során

A zsírleszívást Törökországban általános érzéstelenítésben vagy intravénás szedációban végzik. A plasztikai sebész egy kis bemetszést végez a bőrön, ahol a bemetszéseken keresztül egy kanült vezetnek be, és előre-hátra mozgatják a zsír fellazítása érdekében. A kanülhöz sebészeti vákuumot erősítenek, amely erővel segíti a zsír eltávolítását a testből.


Zsírleszívás után

A zsírleszívás utáni nap: A zsírleszívást követő első 48 órában a betegek különböző mértékű zúzódásokat és duzzanatot tapasztalnak.

Egy héttel a zsírleszívás után: A zúzódások általában hét-tíz napon belül eltűnnek. A varratokat általában a műtét után egy héten belül eltávolítják.

Egy hónappal a zsírleszívás után: A legtöbb beteg arra számíthat, hogy a duzzanat 90 százaléka körülbelül 4 héten belül csökken. A bemetszéssel használt öltések mértékétől függően a duzzanat 8-10 hétig is fennállhat.


Gyakran ismételt kérdések a zsírleszívással kapcsolatban

Mennyi idő múlva látom a zsírleszívásom eredményét?

A zsírleszívás után nyilvánvaló javulás tapasztalható. 3 hét múlva nyilvánvalóbb különbséget fog látni az alakban és a testprofilban. A végső eredmények 6 hónap múlva lesznek láthatóak.


Láthatóak lesznek a zsírleszívásból származó bemetszéseim?

A zsírleszívás során végzett bemetszések nagyon kicsik, körülbelül 5 mm-esek, és általában rejtett helyeken helyezkednek el.

Tekintsd meg plasztikai sebészeti beavatkozásainkat

bottom of page