top of page

Mellnagyobbítás

Érd el az állapotot, amelyre mindig is vágytál!

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítási műtét egy általános, nagyon biztonságos emlőkontúrozási eljárás, amelynek célja a kicsi vagy aszimmetrikus mellek megváltoztatása, azáltal, hogy nagyobb és lekerekítettebb formát ad neki, bizonyos szilikonból készült orvosi implantátumok segítségével.


Az implantátum típusát az orvos határozza meg a kívánt méret és a kívánt eredmény, valamint a bőr típusa, testalkata és életkora alapján, ami kulcsfontosságú tényezőnek számít az implantátumok típusának meghatározásában.

A mellnagyobbításban használt implantátumok gyakori típusai közé tartozik a sóoldat és a szilikon.

  • Szilikon implantátum: A szilikon implantátumok természetes megjelenést kölcsönöznek a mell formájának, mivel egy szilikon géllel töltött szilikon héjból áll, ami egy átlátszó viszkózus folyadék, amely összetételében hasonlít a mellet alkotó tejmirigyekhez. Egy nőnek 20 évesnél idősebbnek kell lennie ahhoz, hogy szilikon töméssel végzett mellnagyobbító műtéten eshessen át.

  • Sós folyékony tömések: Viszonylag nagyobb méretet ad a mellnek, mint a szilikon implantátumok, amelyek belsejében szilikongumi membrán található. A kívánt mérettől függően különböző mennyiségekkel tölthető. Egy nőnek 18 évesnél idősebbnek kell lennie ahhoz, hogy sós töméssel végzett mellnagyobbító műtéten eshessen át.


Mitől az Esteworld a legjobb választás a mellimplantátumok számára?

Az Esteworld Törökország egyik legfejlettebb plasztikai sebészeti klinikája, amely a mellsebészeti kezelések széles választékát kínálja. Az Esteworld plasztikai sebészek a mellműtét különböző technikáira specializálódtak, hogy elérjék a kívánt formát és méretet.

Elkötelezettségük és szakértelmük a mellnagyobbítással kapcsolatban Törökország legjobb sebészei közé sorolta őket.

A konzultáció során egyik plasztikai sebészünk segít meghatározni az Ön igényeinek és megjelenési céljainak leginkább megfelelő implantátumot – sóoldatot vagy szilikont. Sebészeink megbeszélik az implantátumok méretét, alakját és profilját, hogy kiegészítsék testprofilját, és biztosítsák, hogy természetes hatású eredményeket érjen el.


Ki alkalmas a beavatkozásra?

Jó jelöltek mellimplantátum műtétre:

  • Teljesen fejlett mellű nők

  • Jó egészségügyi állapotban kell lennie, és mentesnek minden olyan betegségtől, amely akadályozza a műtét sikerét.


  • Legyen reális elvárásaid

  • Stabil súly fenntartása


Felkészülés a mellimplantátumra

Egy hónappal a mellimplantátum műtét előtt:

Hagyja abba az olyan gyógyszerek szedését, mint az aszpirin és az E-vitamin. Teljesen hagyja abba a dohányzást.


Egy héttel a mellimplantátum műtét előtt:

A műtét előtt vérvizsgálatot és szívműtétet kell végeznie. Az Esteworldnél folytatott konzultáció során az orvos minden szükséges preoperatív utasítást megad.


Egy nappal a mellimplantátum műtét előtt:

Feltétlenül ne fogyasszon ételt vagy italt az orvos által javasolt idő után. Ügyeljen arra, hogy kényelmes cipőt és bő ruhát tartalmazó táskát csomagoljon.


A mellimplantátum műtét reggele:

Ne alkalmazzon semmilyen gélt vagy kozmetikai hajterméket.

Megszervezzük, hogy reggel egy sofőr elvigye Önt a szállodából a klinikára és a műtét után visszavigye. Erősen ajánlott, hogy valaki elkísérje Önt a mellimplantátum-beültetés napján, és a műtét utáni első 48 órában időt töltsön Önnel.


Mellnagyobbítás folyamata

Amint az érzéstelenítés érvénybe lép, a plasztikai sebész minden mell mögött bemetszést készít, hogy minden egyes mellimplantátum számára egy „zsebet” hozzon létre – egy helyet a mellszövetekben. A mellimplantátumok ezután a zsebekbe kerülnek, és az optimális megjelenés és szimmetria érdekében helyezkednek el.

Miután mindkét mellet összehasonlította a megfelelő implantátumbehelyezés érdekében, a plasztikai sebész öltéssel zárja le a bemetszéseket, bár szalagot vagy ragasztót is használhat.


Műtét után

Egy nappal a mellbeültetés után

Közvetlenül a mellimplantátum műtét után némi fájdalmat, zúzódást és duzzanatot fog tapasztalni. A következő hetekben ezek a tünetek javulni fognak. Lehet, hogy 1 vagy 2 napig kórházban kell maradnia.


Egy héttel a mellbeültetés után

Legalább egy hétig tartózkodjon a vezetéstől. A legjobb eredmény elérése érdekében kövesse a plasztikai sebész utókezelési utasításait.


Egy hónappal a mellbeültetés után

Négy hétig kerülje a megerőltető tevékenységet vagy bármilyen fizikai gyakorlatot. A mellimplantátum beültetése után egy hónapig a nap 24 órájában viseljen szorosan illeszkedő sportmelltartót. Ügyeljen arra, hogy ne emeljen nehéz tárgyakat, és ne aludjon arccal lefelé.


Hat hónappal a mellimplantátum beültetése után

A mellimplantátumok eredménye hosszantartó, és 6 hónap elteltével kezdi látni a végső eredményeket. A mellnagyobbító műtét az önbizalom jelentős növekedését eredményezi.


Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor térhetek vissza a szokásos rutinomhoz a mellimplantátum után?

A mellimplantátum-műtétet követő negyedik hét végére a legtöbb korlátozás megszűnik, és visszatérhet a szokásos rutinhoz, amikor jól érzi magát.


Mely implantátumokkal dolgoznak?

Az általunk használt implantátumtípusok CSAK az FDA által jóváhagyottak.Tekintsd meg plasztikai sebészeti beavatkozásainkat

bottom of page