top of page

Hasplasztika

Csodálatos álom alak a legjobb kezekben!

Ha a diétával és a testmozgással nem sikerül elérni a karcsú derékbőségről szóló álmát, Törökországban a hasplasztika életképes választás a lapos, jó tónusú has eléréséhez.

A hasplasztika az egyik leghatékonyabb alakformáló eljárás, melynek célja a felesleges zsír, bőr eltávolítása és a legyengült izmok helyreállítása, ami simább és feszesebb hasprofilt eredményez.


Mitől az Esteworld a legjobb választás a hasplasztika számára

Az Esteworld hasplasztikai sebészek a testkontúrozási eljárások szakértői, és a leginnovatívabb technikákkal rendelkeznek a kellemes hasprofil elérésében és az önbizalom növelésében.

Klinikánk korszerű gépekkel és eszközökkel rendelkezik a törökországi hasplasztika elvégzéséhez. A hasformálás optimális és kiváló műtéti eredményeinek köszönhetően az Esteworld Turkey Európa és a Közel-Kelet legjobb hasplasztikai szolgáltatói közé tartozik.


Ki alkalmas a hasplasztikara

Azok az egyének, akiknek az alsó hasfal szövetei megereszkednek vagy kinyúlnak, és akik:

  • Fizikailag egészséges

  • Aktív életmódot élnek

  • Ideális súlyukon belül vannak - BMI

  • Nem dohányzók

  • Érzelmileg egészségesek

  • Legyen pozitív kilátásod és reális elvárásaik


Felkészülés a hasplasztika

Egy hónappal a hasplasztika előtt: Ha dohányzik, egy ideig teljesen abba kell hagynia.

Egy héttel a hasplasztika előtt: Kerülje az alkoholfogyasztást egy héttel a hasplasztika előtt.

Egy nappal a hasplasztika előtt: Ne nyeljen le semmilyen ételt vagy folyadékot az orvos által javasolt idő után. Ügyeljen arra, hogy egy táskát kényelmes cipővel és cipzáras vagy gombos ruházattal csomagoljon.

Hasplasztika reggele: A hasplasztika reggelén zuhanyozhat és samponozhat. Ne viseljen sminket, hajlakkot, zselét vagy körömlakkot. Ügyeljen arra, hogy laza és kényelmes ruházatot viseljen.


Hasplasztika eljárás

Az Esteworld egyik orvosa elvégzi a műtét előtti vizsgálatot, megbeszéli megjelenési céljait és elmondja a várható eredményeket. A műtét mértékétől és a kívánt eredménytől függően a hasplasztika Törökországban 1-2 órát is igénybe vehet.

Ez nagymértékben függ az alsó hasfalban lerakódott felesleges szövet mennyiségétől. Az Esteworld számos lehetőséget kínál a hasplasztikára.


Az eljárás után

Egy nappal a hasplasztika után: Az orvos ütemezi a következő utánkövetési időpontot. Kompressziós ruhadarabot kap, amelyet a hasplasztika után 4 hétig viselni kell.

Egy héttel a hasplasztika után: Javasoljuk, hogy két hétig ne fürödjön, ne ázzon pezsgőfürdőben vagy ússzon.

Egy hónappal a hasplasztika után: A legtöbb beteg két héten belül visszatér dolgozni. Két hét elteltével a betegek visszatérhetnek korlátozott testmozgási rutinjukhoz.

Hat hónappal a hasplasztika után: Teljesnyolc hét kell ahhoz, hogy teljes körű tevékenységet élvezhessünk és megerőltető edzést végezzünk.


A hasplasztika általános kockázatai
  • Duzzanat

  • Hegesedés

  • Zsibbadtság

  • Fájdalom és véraláfutás


Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor térhetek vissza a szokásos rutinomhoz a hasplasztika után?

Az emberek különbözőképpen gyógyulnak, és számos olyan változó tényező van, amely befolyásolja a gyógyulás sebességét. A legtöbb beteg azonban két hét elteltével visszatér rutinszerű munkatevékenységéhez, és 4 hét múlva edz, szigprúan felülések nélkül!


Mennyi idő múlva látom a hasplasztika eredményeit?

A törökországi hasplasztika után észrevehető különbséget fog látni. Idővel a műtét fizikai javulása fokozatosan egyre nyilvánvalóbbá válik 3 hét után, amikor a duzzanat jelentős része alábbhagy.


Tekintsd meg plasztikai sebészeti beavatkozásainkat

bottom of page