top of page

Arcplasztika

Népszerű beavatkozás, az arcplasztika fiatalos és élénk megjelenést biztosít arcának.

Idővel a napsugárzás hatása, a mindennapi élet stresszei és a gravitáció kezd megjelenni az arcunkon. Ezek az öregedési jelek mély ráncokban, az állkapocs vonalának lazulásában, valamint a nyak redőiben és zsírlerakódásokban nyilvánulnak meg.

Az arcplasztika vagy a rhytidectomia egy életképes megoldás ezeknek a problémáknak a leküzdésére a zsír eltávolításával, valamint a bőr és az izmok feszesítésével – fiatalos és élénk megjelenést biztosítva arcának.

Törökországban az arcplasztika népszerű választás sok férfi és nő körében, akik szeretnék javítani az arc megjelenését és csökkenteni az arc öregedésének jeleit.

Teljes arcplasztika: Facelift + Szemöldökemelés + Nyakfelvarrás

Fél arcplasztika: Facelift + Nyakemelés


Mitől az Esteworld a legjobb választás az arcplasztika számára

Törökország legképzettebb és legsikeresebb arcsebészei segítségével az Esteworld segít, hogy a legcsodálatosabb formáat hozzák ki belőled és jól érezd magad. Az Esteworld plasztikai sebészei lehetővé teszik számos archibánk és az idő előtti öregedés jeleinek kijavítását, amelyek ronthatják az ember önbizalmát.

Segítünk eldönteni, hogy melyik facelift műtéti technika hozza meg a kívánt eredményt, és magabiztossá tesz és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

A műtétet szakképzett fej-nyaki plasztikai sebészek végzik, akik az arc szerkezetének és funkcióinak mély megértését a forma, az szimmetria és a természetes kifinomultság művészi szemével párosítják.


Ki akalmas a műtétre?

Az arcplasztika ideális jelöltje Törökországban az a személy, aki

  • Jó bőrrugalmassággal rendelkezik

  • Erős csontszerkezetű

  • Nemdohányzó


  • Jó egészségügyi állapotban van

  • Laza bőrűFelkészülés a Faceliftre

Egy hónappal az arcplasztika előtt: Erősen ajánlott teljesen abbahagyni a dohányzást legalább 3 héttel az arcplasztika előtt.

Egy héttel az arcplasztika előtt: Kerülje az olyan gyógyszerek szedését, mint az aszpirin.

Egy nappal az arcplasztika előtt: A törökországi arcplasztika előtti éjszaka éjfél után tilos ételt és italt fogyasztani.

Az arcplasztika reggele: Győződjön meg róla, hogy bő szabású ruhát visel, hogy kényelmesen érezze magát a műtét során. Ne alkalmazzon hidratáló krémet vagy más kozmetikai terméket az arcára, a fejére vagy a nyakára.

A műtét napján meg tudjuk szervezni a szállítást a klinikáról a szállodába.


Arcfelvarrás eljárás

Az Esteworld arcplasztikai sebészei a templom területén bemetszéssel kezdik. A bőr gyengéden megemelkedik, miközben a sebész áthelyezi és megfeszíti az alatta lévő izmot és kötőszövetet. Egyes esetekben a zsír, valamint a felesleges bőr eltávolítható.

Férfi betegeknél a bemetszést a természetes szakállvonalhoz igazítják. A legtöbb esetben a bemetszéseket ott végzik, ahol a bőr természetes ráncaiba esnek, hogy álcázzák az esetleges nyomokat vagy hegeket. A felesleges bőr levágása után a plasztikai sebész finom varratokkal vagy fémkapcsokkal lezárja a bemetszést. A sebész által alkalmazott arctechnikák mértékétől függően az arcplasztika két-négy órát is igénybe vehet.

Az arcplasztika után a sebész kötést alkalmaz, hogy megvédje a teljes területet, ahol a bemetszéseket elhelyezték.


Az eljárás után

Egy nappal az arcplasztika utánÖnnek éjszakára a létesítményben kell maradnia. Orvosunk megvizsgálja arcát és bemetszéseit, és általános útmutatást ad az utókezelésről és a védőkötések megfelelő használatáról.

Egy héttel az arcplasztika utánKerülje az aszpirint és minden gyulladáscsökkentő gyógyszert az arcplasztika utáni első néhány napban. A gyógyulási folyamat késedelme elkerülése érdekében kerülni kell a dohányzást és a passzív dohányzást.

Egy hónappal az arcplasztika utánNéhány hónapig tarthat, amíg az arcplasztika következtében fellépő duzzanat lecsillapodik. A metszési hegek 6 hónapon belül elhalványulnak. Kerülje a napsugárzást a gyógyulási időszakban, hogy minden megjelenési célját biztonságosan és fájdalommentesen elérje.


Az arcplasztika általános kockázatai
  • Hegesedés

  • Duzzanat és véraláfutás

  • Hajhullás

  • Bőrvesztés


Gyakran Ismételt Kérdések

Hol lesznek a bemetszések az arcplasztika során?Az arcplasztika során végzett bemetszéseket általában a fül elülső részén, a fül mögött és a fejbőr hajvonala körül helyezik el.

Mikor a legjobb az évszakban arcplasztika műtétre?Törökországban a tél a legalkalmasabb időszak az arcplasztikai műtétre, így elkerülheti a napsugárzást a műtét után.

Mikor lehet sminket viselni az arcplasztika után?Két héttel a facelift műtét után.

Megváltozik az arcom szerkezete a Facelift műtét után?Az arcplasztika nem változtatja meg vagy változtatja meg a páciens természetes jellemzőit.

Tekintsd meg plasztikai sebészeti beavatkozásainkat

bottom of page