top of page

DHI Hajbeültetés

Legjobbak a hajbeültetésben! Bízzon a szakértőkben, állítsd vissza hajad szépségét és sűrűségét, hogy ragyogóbbá tedd és visszanyerd önbizalmad!

Mi az a hajátültetés DHI módszerrel?

A DHI jelentése "közvetlen hajbeültetés". Ennél a módszernél a Choi nevű orvosi ceruzával gyűjtik az oltványokat, amelyet csak szakorvosok használhatnak, majd az ezzel a tollal kapott szőrszálat közvetlenül a bőrre helyezik anélkül, hogy bemetszést vagy csatornát nyitnának. Az ismert hajbeültetési módoknál ezt a két eljárást külön utakon hajtják végre, az alkalmazott speciális tollnak köszönhetően a műtét egy az egyben lecsökken, és komfortot és kényelmet biztosítanak a páciensnek.

Röviden, míg a FUE nevű hajbeültetési technikának három szakasza van, a DHI-nek két szakasza van. A pályázat célja a hajbeültetés minőségének növelése, sűrű kép biztosítása, annak biztosítása, hogy a hajbeültetésen átesett személy a meglévő hajkép rövidítése nélkül gyorsan visszatérhessen a mindennapi életébe.


Mik a szakaszok?

A szőrtüszőket helyi érzéstelenítéssel távolítják el a donor területéről, és speciális tollal gyűjtik össze a szőrtüszőket. Ezután ezzel a speciális eszközzel a hajhagymákat a fejbőrre helyezik.

A hajhagymákat speciális Choi tollal helyezik a fejbőrre. Ennek a tollnak nagyon vékony, hegyes vége van, amely speciális szerkezetének köszönhetően a szőrtüszőbe helyezhető. Ez a finom hegyű, megfelelő szögben a fejbőrbe merített orvosi ceruza a hajhagymával együtt kerül a fejbőrbe, amikor megnyomja a mögötte lévő speciális területen. Ez az egészséges szövetek károsítása nélkül alkalmazott módszer a gyakoribb átültetés lehetővé tétele szempontjából előnyös.

Általában ezt a módszert részesítik előnyben, mivel a tüszőket azonnal, várakozás nélkül helyezik el az eltávolítás után. Így nő a retenciós arány és a graftok egészséges megőrzésének esélye. Bár ez egy azóta is létező technika, az utóbbi időben népszerűvé vált.

Nagyon fontos, hogy a körülbelül 10-12 órás eljárást tapasztalt emberek végezzék. Akárcsak a robothajsebészetnél és a FUE-módszernél, a beavatkozást követő első napon a pácienst ellenőrzik. A második napon kezdődik a mosás, és nyolc napig tart.


Mik az előnyök?
  • A csatorna kinyitásának és a szőrtüsző egyidejű elhelyezésének folyamata lehetővé teszi az összegyűjtött szőrtüszők hosszú várakozás nélküli eltávolítását.

  • Lehetővé teszi sokkal gyakoribb átültetést és sokkal természetesebb megjelenést.

  • Speciális műszerének köszönhetően a tüszők várakozási ideje csökken a hajátültetés során. Így a tüszők elvesztésének kockázata minimálisra csökken.

  • A meglévő haj nem sérül. Ez egy olyan módszer, amelyet olyan betegeknél lehet alkalmazni, akiknél nem teljes a hajhullás.

  • A beteg gyors gyógyulást tapasztal.


A FUE és a Robotic Hair műtétekhez hasonlóan a DHI is nagyon fontos, mert hatással lesz a technikát gyakorló emberek tapasztalatára. Ezt a hajbeültetést sikeresen hajtják végre a DHI technikával, amelyet Dr. Servet Terziler és csapata alkalmazott az Esteworldben.


Tekintsd meg hajbeültetéseinket

bottom of page