top of page

Hollywood smile

Káprázatos, hibátlan és vonzó mosoly, változtassa meg életét és legyen magabiztos egy Hollywoodi mosollyal!

MI AZ A HOLLYWOOD SMILE?

Állítsa helyre, teremtse újra és tervezze újra mosolyát – fogászati ​​héjak segítségével. A Hollywood Smile Törökországban egy nem sebészeti, kozmetikai műtét, amely azonnali, gyönyörű eredményt ad! Ez úgy történik, hogy a páciens eredeti fogaira testre szabott peelingeket helyeznek el. A fogászati ​​héjak nagyon vékony, egyedi készítésű, fog alakú porcelándarabok, amelyeket előre elhelyezve természetes, gyönyörű mosolyt varázsolnak. A speciális héjakat páciens állkapcsának és szájának alakja alapján személyre szabjuk. A cél az, hogy a páciens fogai jobb formát kapjanak, és hosszú éveken át fényesek és fehérek maradjanak.

A Hollywood Smile célja, hogy megszabaduljon a pigmentfoltoktól és a fogak színváltozásaitól. Nagyon hatékony módja a törött, hiányzó, vagy alapvetően bármilyen szabálytalan fogsor problémájának megoldására is.

A töredezett, repedezett és elszíneződött ronthatja önbizalmát. Az Esteworld Dental Clinic Turkey fogászati ​​héjai megváltoztathatják a fogak alakját, árnyalatát és helyzetét – hogy esztétikusan javítsák fogait és mosolyát.


Miért az Esteworld Dental Clinic Törökországban a legjobb választás a fogászati ​​héjak számára?

Hasonlóan ahhoz, ahogyan az Esteworld Dental Clinic Turkey-nál végzik a fogkorona kezelését, a fogászati ​​héjak egy látogatás során is elvégezhetők. Az Esteworld büszke arra, hogy azon kevés fogászati ​​klinikák egyike Törökországban, amelyek a CEREC technológiát alkalmazzák kozmetikai fogászatában.

A CEREC fogászati ​​készüléknek nincs szüksége egy második találkozóra. A CEREC segítségével egyetlen látogatásra bejöhet, és ugyanazon a napon állandó mosollyal távozhat. Ez kevesebb injekciót, kevesebb fúrást és kevesebb időt jelent az elfoglalt városnézésen kívül.


Ki alkalmas a fogászati eljárásra?

Az emberek túlnyomó többsége jó jelölt fogászati ​​héjra; azonban vannak olyan helyzetek, amikor a fogászati ​​héjak nem jó választások. Fogorvosaink gondosan felmérik szájüregi egészségét, és eldöntik, hogy a fogászati ​​héjak megfelelnek-e a jelenlegi állapotának.

A fogászati ​​héjak sok esetben a következők javítására használhatók:

  • Foltok

  • Csorba fogak

  • Lyukak vagy törések

  • Elszíneződés


Fogászati ​​héj eljárás a CEREC segítségével

Az Esteworld Dental Clinic Turkey egyik fogorvosunk egy speciális kamera segítségével optikai lenyomatot készít a fogáról. Ezt a képet ezután a fogának 3D számítógépes prototípusává alakítják, amely útmutatóként szolgál az új fogászati ​​héjak restauráció modellezéséhez és megtervezéséhez.

Ha elégedett az új kialakítású fogakkal, az adatok átkerülnek házon belüli marógépünkbe, amely kiváló minőségű kerámiatömbből készíti el új fogát.

A folyamat 15-30 percig tarthat. A kerámia blokkok széles szín- és árnyalatválasztékban kaphatók. A furnér marása után a fogorvosok úgy alakíthatják ki, hogy illeszkedjen a környező fogaihoz.

Végül az új furnér restaurációt a helyére rögzítjük az előkészített fogára.


Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom fogászati ​​héj kezelés céljából?

Innovatív CEREC fogászati ​​technológiánknak köszönhetően az Ön egyedi fogászati ​​állapotától függően még aznap átveheti fogászati ​​héjait. 6-12 furnér esetén előfordulhat, hogy 5-7 napot kell Törökországban tartózkodnia.


Fájdalmas a fogászati ​​héj kezelése?

Mivel a fogászati ​​héjakat a CEREC-kel együtt használják, kevesebb kellemetlenség és stressz éri a pácienst. Ez a technológia azt is lehetővé teszi, hogy a képernyőn megtekinthesse a kezelést, így kényelmesen és nyugodtan érezheti magát.

Tekintsd meg dentál kezeléseinket

bottom of page