top of page

Fogkorona

Nem vagy elégedett a mosolyoddal? Káprázatos mosolyokat tervezünk és valósítunk meg forradalmi CEREC technológiával.

Nem vagy elégedett? Van rés a mosolyodon? Idővel fogaink gyengülni kezdenek, és sebezhetőbbé válnak az olyan fogászati ​​problémákkal szemben, mint a fogszuvasodás, az elszíneződés és a repedések, amelyek árnyalják legszebb mosolyát. Forradalmi CEREC számítógépes 3D technológiánkkal képzett fogorvosi csapatunk tökéletesen színben passzoló, tökéletesen illeszkedő fogkoronákat tervezhet – mindezt egyetlen időpontban.


Miért az Esteworld Dental Clinic Turkey a legjobb választás a fogkoronák számára?

Takarítson meg időt, fáradságot és pénzt egyetlen látogatással az Esteworld Dental Clinic Turkey-nál fogkoronákért. Csupán két időpontra lesz szüksége ahhoz, hogy felkészítse a fogát a végleges helyreállításra, majd visszatérjen a klinikára az ideiglenes korona cseréjéhez. Az Esteworld forradalmasította a törökországi kozmetikai fogászatot a CEREC technológia bevezetésével. A CEREC technológiát és a fogkorona kezelést alkalmazva nincs pontatlan lenyomat, nincs ideiglenes korona és nincs második vizit sem. Az Esteworld Dental Clinic Turkey fogorvosai a CEREC fogászati ​​technológiát használják, hogy egyetlen kényelmes látogatással elkészítsék a teljes fogkoronát. Szerencsére, ha Törökországba utazik az Esteworld fogkoronázási eljárására, nem kell többször felkeresnie klinikánkat – így több ideje marad Isztambul gyönyörű városának felfedezésére.


Ki alkalmas fogkoronákra?

A fogkoronák jelöltjei általában olyan személyek, akiknél fogszuvasodás vagy súlyos sérülés miatti kozmetikai károsodás jelentkezik; azonban a fogkorona szükségessége az egyes páciensek egyedi állapotától függően változik.

A fogkoronák általános jelöltjei a következők:

  • Elszíneződött, formázott vagy töredezett fog

  • Elegendő fogszerkezet a fogkorona megtámasztásához

  • Rágási nehézség a sérült fogak miatt

  • Rosszul beállított vagy görbe fogak


Fogkoronák eljárása CEREC-el

Mindenekelőtt az Esteworld Dental Clinic Turkey fogorvosunk alaposan megvizsgálja fogait. Ezután a kijelölt fogorvos optikai lenyomatot vesz fogairól egy speciális 3D kamera segítségével. A kép átkerül a számítógépre, ahol egy fejlett számítógéppel segített tervezőszoftver (CAD) segítségével megtervezik a fogkorona helyreállítását. Ez a fajta fogtechnika az Ön esetének minden klinikáját figyelembe veszi, és a legpontosabb és legprecízebb fogkoronát hozza létre. Ezután ezeket a pontos specifikációkat elküldjük az irodai marógépünkre. Ez az innovatív készülék 20 perc alatt elkészíti az Ön egyedi, színben passzoló fogkoronáját. Végül a fogkoronát felhelyezik, polírozzák és rögzítik a helyére. Az Ön egyedi helyzetétől és a fogászati ​​munka mértékétől függően a teljes eljárás mindössze 1-2 órát vesz igénybe.


Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom fogkorona kezelés céljából?

A fogkorona egyszeri előjegyzése kb. 2 órát vesz igénybe, a szükséges fogászati ​​munka mértékétől függően Önre szabja, rögzíti a fogkoronáját. Ha Isztambulba látogatásakor tud még néhány órát szánni a menetrendből, akkor a helyszínen megkapja fogkoronáját.


Milyen technológiát alkalmaznak a fogkoronák kezelésében Törökországban?

Az Esteworld fogászati ​​klinikája azon kevés törökországi fogászati ​​klinikák egyike, amelyek ezt a forradalmi CEREC technológiát alkalmazzák. A CEREC fogászati ​​technológiája egyszeri látogatással kínálja a fogkorona helyreállítását.A CEREC egy gyors és biztonságos fogászati ​​technológia, amely természetes megjelenésű fogpótlást biztosít, amely egész életen át tart.


Fájdalmas-e a fogkorona kezelés?

A CEREC fogkorona-pótlások számos problémát elkerülnek, beleértve a fogérzékenységet. Ha hetekig kell várni a koronára, gyakran fájdalommal jár. Arról nem is beszélve, hogy milyen kényelmetlenek az ideiglenes koronák. Mindkét probléma teljesen elkerülhető, ha Törökországban CEREC készüléket használ fogkoronákkal.

Tekintsd meg dentál kezeléseinket

bottom of page