top of page

Fogászati Implantátumok

Az tökéletes megoldás a fogak helyreállítására és a száj egészségének megőrzésére, probléma mentesen!

Soha ne hagyj ki egy mosolyt!

Mikor volt az utolsó alkalom, hogy aggódás nélkül harapott egy határozottan egy almába? A fogak sok okból elveszhetnek, beleértve a fogszuvasodást, a traumákat és a baleseteket. Egy-két fog hiánya azonban nem jelenti azt, hogy lemarad a mosolyáról.

A fogászati ​​implantátumok erős alapot jelenthetnek a fogpótláshoz, amely úgy néz ki, úgy működik, mint a természetes fogak.

Az Esteworld Dental Clinic Turkey által kínált fogászati ​​implantációs kezelések lehetővé teszik, hogy a foghiányos személy gyakorlatilag bármit megehessen, és magabiztosan mosolyogjon.

Az Esteworld Dental Clinic Turkey fogorvosai segíthetnek megváltoztatni a fogászati ​​implantátumokkal való életvitelét, lehetővé téve, hogy újra felfedezhesse az étkezés, a beszéd, a nevetés és az élet teljes élvezetének kényelmét és magabiztosságát.


Miért az Esteworld Dental Clinic Turkey a legjobb választás a fogimplantátumok számára?

A legújabb kozmetikai eljárásokat, innovatív eszközöket és egy csúcstechnológiás fogászati ​​labort egyesítettünk, hogy újra megteremtsük a megérdemelt mosolyt. Az Esteworld Dental Clinic Turkey megfelelően felszerelt modern implantációs technológiával, amely segít a fogászati ​​implantátumoknak jobban beilleszkedni a környező csontba, nagyobb stabilitást és hosszú távú tartósságot biztosítva.

A hagyományos kezelési módszerben a fogászati ​​implantátumok elhelyezése kétlépcsős kezelési megközelítéssel történik. A fogimplantátumokat általában szájszakorvos helyezi be, majd letakarja és legfeljebb hat hónapig hagyja, hogy a csont az implantátum körül a stabilitás érdekében megnőjön. Egyes esetekben a folyamat tovább is tarthat, ha az implantátum beültetése előtt csontátültetésre van szükség.

Szerencsére nem kell olyan sokáig várnia a fogászati ​​implantátumok beérkezésére, így minimálisra csökkenti a foghiány okozta kényelmetlenséget. Fogorvosaink a két legfejlettebb diagnosztikai fogászati ​​technikát alkalmazzák: a panoráma röntgent és a 3D Volumetrikus tomográfiát.

A panoráma röntgensugarak több perspektívát nyújtanak a használandó implantátum típusáról és méretéről, valamint az implantátum elhelyezéséről a maximális csontkontaktus és stabilitás érdekében. A 3D Volumetrikus Tomográfia egy innovatív fogászati ​​technológia, amely lehetővé teszi a legpontosabb kezelési tervezést a fogászati ​​implantológia területén.

A 3D Volumetriás képalkotó rendszert intuitív módon úgy tervezték, hogy teljes perspektívát biztosítson az összes száj- és állcsont-szerkezetről, lehetővé téve az implantátumok pontosabb tervezését és kiszámíthatóbb kezelési eredményeket.


Ki alkalmas fogbeültetésre?

Ha fogászati ​​kezelést keres a hiányzó fogak korrigálására, a fogbeültetés életképes megoldás lehet az Ön számára. A legtöbb ember fogászati ​​implantátumra jogosult Törökországban.

Egy jó jelöltnek rendelkeznie kell a következőkkel:

  • Egészséges fogíny

  • Erős csontszerkezet

  • Elegendő csontsűrűség

  • Egy vagy több foghiány

  • Egészséges szájszövetek


Fogászati ​​implantátumok eljárása

Az Esteworld Dental Clinic Turkey fogászati ​​szakértői az eljárást úgy végzik el, hogy a fogászati ​​implantátumokat sebészi úton helyezik be az állcsontba, ahol a hiányzó fogak alapjául szolgálnak.

Az implantátumokban használt titánt úgy tervezték, hogy összeolvadjon az állcsonttal. Ez megakadályozza, hogy az implantátumok elcsússzanak, vagy csontkárosodást okozzanak. A fogbeültetés során fogorvosa egy vékony, titán rudat helyez az íny alá a hiányzó fog területére.

Ez a rúd közvetlenül az állkapocshoz fog rögzíteni, ahol összeolvad a csonttal, és szilárd alapot képez a következő hetekben. A fogorvos ideiglenes koronát helyezhet a rúdra, amíg a fúzió befejeződik. Miután a horgony összeolvadt a csonttal, az implantátum a száj állandó része, és készen áll az állandó koronára.

Fogorvosa személyre szabottan készíti el a koronát, melynek színe harmonikusan illeszkedik a környező fogakhoz. Miután a koronát felhelyezték; kiegészítő megjelenést kölcsönöz az implantátumnak, természetesebbnek és eredeti fognak tűnik.


Gyakran Ismételt Kérdések

Fájdalmas a fogbeültetési eljárás?

A legtöbb ember, aki fogászati ​​implantátum kezelést kapott Törökországban, nagyon csekély kellemetlenségről számol be. Helyi érzéstelenítés adható az Esteworld Dental Clinic Turkey fogbeültetési eljárása során, ami enyhíti az esetleges fájdalmat.


Milyen eredményeket értek el a fogászati ​​implantátumok Törökországban?

A fogászati ​​implantátumok alapvetően úgy működnek, mint a természetes fog. Kényelmet, megbízhatóságot biztosítanak a funkcióban és a megjelenésben. Jelentős javulást fog észrevenni a rágásban és a beszédben. A jobb megjelenés, funkció, kényelem és egészség eredményeképpen magasabb önbecsülést és önbizalmat élvezhet.


Mennyi ideig kell Törökországban maradnom fogászati ​​implantátumok beültetése miatt?

A fogászati ​​implantátum típusától függően legalább 3 napig kell maradnia. 3 hét elteltével vissza kell térnie Törökországba egy második látogatásra, hogy befejezze a kezelést.
Tekintsd meg dentál kezeléseinket

bottom of page