top of page

Isztambul, az esztétikai beavatkozások és hajbeültetések fellegvára

Isztambul gazdag történelméről, élénk kultúrájáról és lenyűgöző építészetéről ismert, de egyre inkább a plasztika-, dentál beavatkozások és hajbeültetések központjaként is elismert. A kozmetikai műtétektől a non-invazív kezelésekig Isztambul első számú magán kilinkája, az Esteworld számos lehetőséget kínál a megjelenésük javítására vágyóknak.


Az egyik oka annak, hogy Isztambul az esztétikai kezelések kedvelt célpontjává vált, az orvosok magas szintű szakértelme. A város plasztikai sebészei és bőrgyógyászai közül sokan Európában vagy az Egyesült Államokban szerezték meg képzésüket, és ezt a tudást és tapasztalatot isztambuli praxisukban kamatoztatják.

Az isztambuli esztétikai ipar növekedését egy másik tényező, a kezelések viszonylag alacsony költsége, mindeközben magas minősége a világ más részeihez képest. Ez vonzó célponttá tette az orvosi turizmus, hiszen Európából, a Közel-Keletről és azon túlról utaznak a betegek Isztambulba, hogy kezelést kapjanak. Ez azt is mutatja, hogy Eswteworld irodáink száma már 70 országban megtalálhatóak a világ különböző pontjain.

De nem csak a kezelések minősége és megfizethetősége vonzza az embereket Isztambulba. Maga a város lenyűgöző és gyönyörű úti cél, gazdag kulturális örökséggel és dinamikus modern energiával. Az óváros történelmi nevezetességeitől a divatos kávézókig és butikokig olyan negyedekig, mint a Beyoglu és Nisantasi, Isztambul a régi és az új egyedülálló keverékét kínálja, amelynek nehéz ellenállni.




Azok számára, akik esztétikai kezeléseket fontolgatnak Isztambulban, fontos, hogy végezzenek kutatást, és válasszanak egy jó hírű szakembert és klinikát. Keressen olyan orvosokat, akiket elismert szakmai szervezetek tanúsítottak, és sikeresek a szakterületükön. Érdemes elolvasni a korábbi betegek véleményét is, hogy áttekintse tapasztalataikat.

A mi klinikánk pont ilyen. Az Esteworld Törökország elsőszámú plasztikai, hajbeültetési és dentál beavatkozásokat végző klinikája az Egészségügyi Minisztérium jóváhagyásával.

A legprofesszionálisabb orvosokkal és legfejlettebb technikákkal, elit környezetben, garantáltan mosolyogva távozol majd a beavatkozások után.

Magyarországi kirendeltségként pedig mindenben a segítségedre leszünk!


Összességében Isztambul lenyűgöző és izgalmas úti cél, amely esztétikai és plasztikai beavatkozások széles skáláját kínálja. Akár csak apróbb frissítést, akár drámaibb átalakítást keresel, az Esteworldben mindenki azon dolgozik, hogy segítsen elérni céljaidat.



0 hozzászólás

Comments


bottom of page