top of page

TDF Hajbeültetés

Állítsd vissza a dús, egészséges hajkoronádat! Azokban az esetekben, amikor a haj elülső és hátsó része teljesen kopasz, ezt a módszert sikeresen alkalmazzák.

TDF ( Two Days Fue ) Hajbeültetés

A TDF (Two Days Fue) módszer a jelenlegi hajbeültetési technológia. Ennél a módszernél a hajhullásban szenvedő férfiak két egymást követő napon két átültetést kapnak. Más technikákhoz hasonlóan itt sem kell 6-8 hónapot várni az eljárások között. Azokban az esetekben, amikor a haj elülső és hátsó része teljesen kopasz, amit „Demirel fejnek” neveznek, ezt a módszert sikeresen alkalmazzák. Nagyon hatékony módszer azok számára, akiknek nincs lehetőségük hajbeültetésre a munkával elfoglalt életük miatt, és akik a hajátültetés után rövid időn belül szeretnek visszatérni a munkába.


Hogyan történik a hajátültetés TDF módszerrel?

Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik. A hajbeültetés olyan sebészeti beavatkozás, amelyben a donor területét két részre osztják: jobb és bal oldal. A hajat a régió első felébe ültetik át úgy, hogy a megfelelő régióban lévő hajszálakat veszik. A fennmaradó kopasz területen csatornák nyílnak meg, ahová a hajat helyezik. Ily módon az első napi eljárások fele befejeződik. A második napon szőrtüszőket vesznek a donor terület bal oldaláról. Az egy napja megnyitott csatornákon vannak elhelyezve.

Hajbeültetéskor körülbelül 4200-4300 izzót adnak hozzá egy nap alatt. Ha figyelembe vesszük, hogy egy hagyma átlagosan 2,7 szőrszálat tartalmaz, naponta 10 000-11 000 szőrszálat ültetnek el.

Napi transzplantációval nem lehet elérni a kívánt sűrűséget olyan esetekben, amikor a személy elülső, hátsó és középső hajterülete teljesen nyitott kopasz. Az ilyen hajjal rendelkező betegek egy kétéves folyamat végén teljesen visszanyeri a hajukat. Az első napon a TDF módszerrel 2.500-3.000 izzó kerül át a régióba. A második napon a hagymákat összegyűjtik a bal donorhelyről, és hozzáadják a felső régióhoz. Így két nap elteltével 6000-6500 izzóátvitel lehetséges. Ily módon két napon belül teljes egészében átültetik a páciens hajszálát, középső és hátsó részét.


Minden hajtípusra alkalmazható a TDF?

A TDF egy olyan hajbeültetési módszer, amelyet olyan hajtípusokon alkalmaznak, amelyek elöl vagy hátul és középső része teljesen kopasz.


Hogyan zajlik a gyógyulási folyamat TDF-fel?

Nincs különbség az egy kezelést igénylő hajbeültetéseknél. Ugyanazt a gyógyulást foglalja magában. A műtét során az elvégzendő területre ACell + PRP kezelést alkalmazunk. Ez a technika lerövidíti a gyógyulási folyamatot. Nem hagy hegeket és gyorsan felépül. Az új hajhagymák erősebbek lesznek.


Mennyi ideig tart a kezelés?

A frontális régió transzplantációja során az átültetett haj 65-70 százaléka 6-8 hónapig nő. A frontális régióban a transzplantáció utolsó pontja egy évvel később következik be. A növekedés itt egy kicsit lassabb, mert a felső rész kapillárisai több táplálékot biztosítanak. Ezen a területen a kezelés 8-10 hónap elteltével teljes sikerrel jár.Tekintsd meg hajbeültetéseinket

bottom of page