top of page

Robot Hajbeültetés

Robot technika segítségével végzett hajbeültetési eljárás

A hajátültetés mellett dönteni fontos, életet megváltoztató döntés. A robottechnikai eljárás részleteinek megértése segít eldönteni, hogy megfelelő-e az Ön számára. Tudnia kell, hogy mire számíthat az eljárás előtt, közben és után, valamint hogy mikorra várhatóak az eredmények.

A Robot Hair Transplant az Ön számára készült. A vezető hajbeültető orvosokkal és kutatókkal együtt kifejlesztett csúcstechnológiát azért hozták létre, hogy kiküszöbölje a kézi módszerekkel kapcsolatos találgatásokat és fáradtságot, valamint a meglévő invazív sebészeti technikák hegesedését, szövődményeit és leállását. A régebbi transzplantációs módszerekkel ellentétben nincs szükség varratokra, így szinte észrevehetetlenné válik az eljárás. Most már természetes hatású eredményekre számíthat a régebbi technikákból eredő mellékhatások és gyógyulási idők nélkül.

A kezdeti szakaszban a szőrt szelektíven, robotizált precizitással szüretelik le, biztosítva a konzisztens graft disszekciót. A fejlett robotika olyan sebességet és betakarítási pontosságot biztosít, amely kézi kézi technikákkal nem érhető el. A Robot Hair Transplant megvédi meglévő, egészséges haját.


Hogyan fog kinézni?

A konzultáció során orvosa megtervezi az Ön személyre szabott kozmetikai hajmintáját, és bemutatja a különböző lehetőségeket, bemutatva a különböző graftszámokat és hajeloszlást, a 3D technológiának köszönhetően az Ön közvetlen közreműködésével.


Az eljárás során

A robotos eljárás során Ön leül, és speciálisan képzett csapatunk mindent megtesz az Ön kényelme érdekében. Az eljárás során helyi érzéstelenítőt alkalmaznak.

Az orvos által támogatott robotrendszer fejlett algoritmusok segítségével kiválasztja a legjobb szőrszálakat a betakarításhoz, miközben megőrzi a donor terület természetes megjelenését. A betakarítási eljárás után a haját ritkuló területekre ültetik át.


Az eljárás után

Az eljárás után azonnal hazatérhet. Kezelőorvosa elmagyarázza Önnek, hogyan kell ápolni frissen átültetett haját.


Az Ön új hajnövesztése

Kövesse orvosa utasításait a haj samponozásával és ápolásával kapcsolatban. Az újonnan átültetett haja, akárcsak a többi haja, az idő múlásával folyamatosan nő. Néhány hónap múlva új szőrnövekedést fog látni. Körülbelül hat hónapig jelentős növekedést fog észlelni. Haja idővel tovább nő a kezelt területeken. Az újonnan átültetett, tartós haját a megszokott módon tudja majd ápolni.

Tekintsd meg hajbeültetéseinket

bottom of page