top of page

A Mellfelvarrás tartóssága - Ténylegesen meddig fog tartani a mellfellvarrás?

Mindenkinek egyedi bőrszerkezete van. Bőre egészsége 5 kulcsfontosságú tényező kölcsönhatásától függ:

 • belső – a genetikád

 • külső – napsugárzás/környezeti expozíció és bőrápolási/bőrvédelmi erőfeszítései (vagy ezek hiánya)

 • életmódbeli döntések – mint például a dohányzás és más szerhasználat, valamint a táplálkozás

 • testsúly változások, amelyek megfeszítik a bőrt, beleértve a terhességi súlyváltozásokat vagy a fogyás utáni bőrvisszahúzódást

 • életkorod (a bőr öregedési folyamatai) – a vastagság, az érrendszer, a nedvesség és a rugalmasság természetes elvesztése, ahogy öregszünk

Plasztikai sebésze számos módszerrel megvizsgálja a mell bőrét, beleértve a szívdobogást és a bőr nyújthatóságát. A szakértő plasztikai sebészek figyelembe veszik bőrének egészségét és vastagságát, amikor mellműtétet terveznek , különösen akkor, ha nagyobb mellméretet ( mellnagyobbítás ) vagy nagyobb mellbimbót kíván (mellfelvarrás vagy mellkisebbítés, vagy mell). emelés implantátummal.Hogyan befolyásolja bőre egészségét, hogy szüksége van-e mellfelvarrásra?

Ha fiatal, feszes emlőbőrrel rendelkezik, akkor a mellnagyobbítás segíthet felemelni a mellet – a megfelelő méretben és a megfelelő elhelyezésben. A Lifting hatás jellemzően öt évtől egy évtizedig vagy tovább tarthat. Megjegyezzük, hogy minden beteg más és más, ezért számítson rá, hogy a bőr idővel öregszik és megereszkedik – ez történhet mellimplantátummal vagy anélkül.

Ha implantátum nélkül végez mellemelést , akkor az eredmény attól függően változik, hogy mennyire egészséges vagy rugalmas a bőre, milyen vastag, és mennyire ápolja bőrét.

Kell-e viselnem melltartót mellplasztika vagy beültetés után?

 • Sok sebész kitart amellett, hogy a páciensnek erős, jól tartó melltartót kell viselnie a hét minden napján, 24 órában a mellnagyobbítás, mellemelés vagy mellkisebbítés után , hogy javítsa az eredmények élettartamát, és elkerülje a mell bőrének szükségtelen megnyúlását vagy megereszkedését.

 • Ez a mellnagyobbítási vagy mellnagyobbítási tanács NEM azt jelenti, hogy soha nem lehet melltartó nélkül viselni – és nem viselhet vékony melltartót vagy szexi fehérneműt –, de a kulcs az, hogy a melleket amennyire csak lehetséges, támassza alá.

Ha úgy dönt, hogy NEM visel jó támasztó melltartót/sportmelltartót a mellnagyobbítás vagy mellemelés után – és/vagy HA az idő múlásával sokat hízik vagy veszít –, a mellműtét eredményei NEM maradnak ki olyan sokáig tartottak.

Mi akadályozhatja a műtét hosszútávú tartósságát?

A mellnagyobbítás vagy mellfelvarrás megjelenése azonban megváltozik, ha a következők bármelyike ​​bekövetkezik:

 1. nagy mértékű súly változás

 2. teherbe esés

 3. dohányzás vagy kábítószert fogyasztás

 4. rossz a táplálkozás

 5. betegség

A bőr erősségének mértéke – mennyire megereszkedik – és mennyire üresnek tűnik a bőr –

 • Ha a bőrptosis mértéke enyhe vagy közepes, akkor előfordulhat, hogy önmagában is mellnagyobbítást végezhet, kitöltheti az üresnek tűnő kebleket, vagy megnövelheti, teltebbé vagy formásabbá teheti.

 • Ha mérsékelten súlyosabb vagy súlyosabb ptózisa van, ami azt jelenti, hogy a mellbimbói lefelé mutatnak, vagy a bőr rugalmassága/erőssége nagyon alacsony, a megnövelés tovább rontja a megereszkedést, mert a feladata, hogy megereszkedett bőre miatt nagyobb súlyt tartson.Hogyan befolyásolja a bőr egészségét a mellfelvarrás vagy mellnagyobbítás meddig tart?

 • A fiatal, egészséges bőr erős belső struktúrákkal és jó keringéssel (érrendszerrel) rendelkezik.

 • Ez azt jelenti, hogy jó tápanyagokat kap a vérből a keringés során, beleértve az oxigént is, és megfelelő vastagságú, nedvességtartalmú és rugalmas (szilárdság és nyúlás).

 • Azonban mindenkinek más a bőre.

 • Az Ön genetikai adottságai, etnikai hovatartozása, sőt neme is befolyásolhatja a bőr vastagságát, valamint a hegesedésre vagy pigmentációra való hajlamát.

 • A test legvékonyabb bőre általában a szemhéj bőre.

 • A test legvastagabb bőre általában a talpa és a tenyere.

A mellbőr – mivel a test törzsénél előre viszi a súlyt – a mell súlya, a bőr öregedése és a fent felsorolt ​​genetikai és környezeti tényezők miatt végül megereszkedhet.

Ez az oka annak, hogy sok plasztikai sebész – de nem mindenki – határozottan ragaszkodik ahhoz, hogy egy jó támasztó melltartó vagy sportmelltartó viselése elengedhetetlen ahhoz, hogy mellei ne lógjanak le, ne ereszkedjenek meg vagy süllyedjenek ki.

Tehát, ha kíváncsi arra, hogy meddig tart a műtét, a bőre minden bizonnyal az egyik kulcsfontosságú tényező, amely meghatározza a mellemelő műtét vagy mellnagyobbítás hosszú élettartamát .

Bőrének ereje/feszessége, összetétele, erezettsége és vastagsága mind olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a mellfelvarrás vagy mellnagyobbítás sikerét vagy kudarcát . Ezért fontos, hogy megértse, mit tehet a bőr egészségének javítása érdekében a műtét ELŐTT és UTÁN, hogy hosszabb ideig tartó eredményt érjen el.

Mindenki bőre egyedi – a bőrfelszíni lipidektől, az epidermális bőr hidratáltságától, a bőr rugalmasságától és a bőr vastagságától függően .

Ezek közé tartozik a bőr erősségének minősége , feszessége és rugalmassága, valamint vastagsága.

 • A mell bőre kulcsfontosságú tényező, amely meghatározza a mellnagyobbítás vagy mellemelés sikerét .

 • Mellptosis (megereszkedett)? Bőrének állapota, ha mellei megereszkednek, azt jelentheti, hogy a mellnagyobbítás nem tart sokáig, mielőtt további megereszkedett; lehet, hogy jobban jársz helyette mellfelvarrás, vagy nagyobb valószínűséggel mellnagyobbítás (akár két külön eljárásként, akár kombinált műtétként).

Bőrápolási tippeket is adunk a mellműtét utánra, hogy az elért eredmény minél tovább élvezhesse! Cikkünket olvassa el ITT ---->

Ha továbbra is bizonytalan vagy és még több kérdés merült fel benned, gyere és látogass el irodánkba vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! Mi minden kérdésedre készségesen válaszolunk és segítünk!


0 hozzászólás

Comments


bottom of page